Franciscus Magazine

Let op:
Het actuele rooster van vieringen kunt u vinden in onze Nieuwsbrief Franciscus Actueel of op de Homepage van deze website rechtsonder in het agenda. Sommige wijzigingen in het rooster in Franciscus Magazine zijn soms niet verwerkt omdat dit blad ver van tevoren gemaakt en gedrukt is.

Nummer 1 | 18 juli 2021 tot 1 september 2021

Link naar Franciscus Magazine nummer 1

Nummer 7 | 16 mei 2021 tot 18 juli 2021

Link naar Franciscus Magazine nummer 7

AANmelden
bezorging:

Wilt u 8x per jaar op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de onze parochie? Dan kunt u zich aanmelden voor het ontvangen van het Franciscus Magazine. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt dit Magazine in uw brievenbus.

Onder het formulier voor de inschrijving kunt u enkele voorbeelden van eerdere magazines inkijken.

AFmelden bezorging:

Wilt u Franciscus Magazine niet meer ontvangen? U kunt een e-mailtje sturen aan het parochiesecretariaat: parochiesecretariaat@parochiefranciscus.net of bellen naar tel.: 023 – 583 57 85. Zij zorgen er dan voor dat u van de bezorglijst afgehaald wordt.

Vul hier het formulier in voor het ontvangen van Franciscus Magazine.

(* Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Daarom moet u toestemming geven om dit magazine thuis te ontvangen.)