Franciscus Magazine

AANmelden bezorging:

Wilt u 8x per jaar op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de onze parochie? Dan kunt u zich aanmelden voor het ontvangen van het Franciscus Magazine. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt dit Magazine in uw brievenbus.

Onder het formulier voor de inschrijving kunt u enkele voorbeelden van eerdere magazines inkijken.

AFmelden bezorging:

Wilt u Franciscus Magazine niet meer ontvangen? U kunt een e-mailtje sturen aan het parochiesecretariaat: parochiesecretariaat@parochiefranciscus.net of bellen naar tel.: 023 – 583 57 85. Zij zorgen er dan voor dat u van de bezorglijst afgehaald wordt.

Vul hier het formulier in voor het ontvangen van Franciscus Magazine.

(* Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Daarom moet u toestemming geven om dit magazine thuis te ontvangen.)

Nummer 6 | 29 maart 2021 tot 16 mei 2021

Link naar Franciscus magazine nummer 6