Parochiesecretariaat

Algemene vragen en ledenadministratie. Doorgeven van aan- of afmeldingen voor het parochieblad, vrijwilligers, werkgroepen en het opgeven van misintenties.

Frans Netscherlaan 12
2071 AZ Santpoort-Noord
023 – 583 5785
parochiesecretariaat@parochiefranciscus.net

Inschrijving vieringen

In deze vreemde Coronatijden verzorgt het Parochiesecretariaat de inschrijving van gelovigen voor de vieringen. U kunt ons mailen of bellen via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Uitvaarttelefoon

Het nieuwe telefoonnummer voor informatie over uitvaarten is: 06-300 39 046.

Misintenties

Vanaf 1 november kunt u al uw misintenties doorgeven aan het Parochiesecretariaat. Deze zullen in alle kerken van de parochie afgelezen worden. Er zijn geen kosten verbonden aan misintenties, maar een donatie is altijd welkom.

Ruimtebeheer

Vanaf 11 november 2020 wordt ook het ruimtebeheer voor zowel ruimtes voor liturgisch gebruik, koorrepetities, vergadering of waardige verhuur vanuit het Parochiesecretariaat beheerd.

Wijzigingen

Adreswijzigingen, wijziging in de samenstelling van uw gezin, bezorging Franciscus Magazine… Neem contact op met het Parochiesecretariaat.