AFGELAST: Vrijwlligersdag | H. Franciscusparochie i.o.

Nu het aantal besmettingen met het Corona-virus ook in Nederland sterk oploopt en onze oplettendheid meer en meer wordt gevraagd is in overleg met pastoor George en het bestuur besloten dat we de vrijwilligersdag op zaterdag 14 maart niet laten doorgaan. In de komende maand zullen we kijken/zoeken naar een nieuwe mogelijkheid.

Op zaterdag 14 maart nodigen wij alle vrijwilligers van de H. Franciscusparochie i.o. uit voor een ontmoeting. We gaan kennismaken met elkaar en samen lunchen.

Wees gerust, er moet niets! Wel hebben we in deze tijd MOED nodig. Moed om elkaar tegemoet te treden, met een open blik en een open houding. Zoals dr. Piet van Midden bij de start van het nieuwe themajaar al omschreef: “Buiten de gebaande paden treden en in contact komen met je nieuwe, andere omgeving. Dat biedt openingen voor een begripvol gesprek.”

Vraag de hulp en de steun die je nodig hebt en geef de steun en hulp waarom gevraagd wordt!

We hopen van harte u op deze dag te ontmoeten en te inspireren.

Het pastoresteam, het bestuur en de werkgroep Ontmoeting 2020

14 maart 2020 van 10.00-14.30 u.
Parochiecentrum Schoten
Lingestraat 1
Haarlem-Noord

Aanmelden via het Centraal Secretariaat
tel.nr.: 06-556 27 670 of via de e-mailadressen van het Centraal Secretariaat of via de parochieopbouwwerker Anneke Donkers Parochieopbouwwerker.