Update maatregelen corona en kerkbezoek oktober

Beste parochianen,

Het kabinet heeft besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen van corona daalt. Omdat we bij onze parochie vorige week al de juiste maatregelen hebben getroffen hoeft er niets te veranderen in hoe wij hier mee omgaan.

Regels

De regel om het aantal kerkgangers bij vieringen terug te dringen tot 30 deelnemers stond al en zetten we nu voort. Er is geen samenzang toegestaan. Mond- en neuskapjes blijven verplicht bij het lopen van en naar de zitplaats. Na de viering is er geen samenzijn met koffie/thee.

Inschrijving

Het systeem van inschrijving voor de viering van aanstaande weekend: zaterdag 24- en zondag 25 oktober blijft hetzelfde zoals vorige week ingesteld. Dit betekent dat u zich steeds voor één viering kunt inschrijven.
U geeft uw naam op, met hoeveel personen u komt en in welke kerk u mee wilt vieren.

U kunt u zich tót vrijdagmorgen 23 oktober 10.00 uur inschrijven per e-mail parochiesecretariaat@parochiefranciscus.net bij het parochiesecretariaat. De volgorde van ontvangst van de e-mail bepaalt of er plaats voor u is.

Elke parochiaan die zich aanmeldt krijgt antwoord per e-mail. Het secretariaat zal op vrijdagochtend aanwezigheidslijsten maken en aan de betreffende kerken zenden.

Het Pastoraal Team en het Parochiebestuur