Gezinskerk Franciscus ontmoetingen

We bespreken samen met pastoor George Paimpillil en catechetisch mede­werker Vincent Bor­gonjen het evangelie van de zondag daarop. Je kunt de evangeliën vinden in het menu ‘Gezinskerk Franciscus’ op deze website.
Met de deelne­mers zal vervolgens het evangelie be­spro­ken wor­den. Hierbij ligt de na­druk op de betekenis van het evangelie voor ouders binnen het gezin en voor jongeren.
De evangelietekst zal vanaf de maandag vóór de bijeenkomst op deze website te vinden zijn, mocht je je willen voorbereiden (niet nood­zakelijk).

Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

De eerstvolgende bijeenkomst is na de vakantie op woensdag 15 september om 20.15 u. in de Benedenzaal van de Naaldkerk, zij-ingang rechts van de kerk, Frans Netscherlaan 12, Santpoort-Noord. Inloop vanaf 20.00 u. en om 21.00 u. zal de bijeenkomst afgesloten worden.

Graag aanmelden voor deze bijeenkomst bij catechetisch medewerker Vincent Borgonjen: vjmborgonjen@parochiefranciscus.net.