Bijbeljaar 2019, New Creation!

Bijbeljaar 2019

Een jaar waarin de Bijbel, met al zijn mogelijkheden tot her­schepping en nieuwe inzichten centraal komt te staan. Een jaar waarin we ons als het ware “herbronnen” op de Bijbel. Waarin we voor mensen van nu nieuwe wegen en moge­lijkheden willen ontdekken om opnieuw een bloeiende en groeiende ge­meenschap en cultuur te worden. De Bijbel als fundament. Veel hangt af van de bereikbaarheid van jonge mensen en jonge gezinnen.

Wij weten allemaal dat de Europese cultuur is opgebouwd op de fundamenten van De Bijbel. De cul­turen worden van tijd tot tijd vernieuwd door de herbronning van dezelfde Bijbel.

Mogen we jullie talen­ten en interesse uitdagen om in dit Bijbeljaar diverse nieuwe creatieve ideeën gebaseerd op de Bijbel te presenteren? Het mag alles zijn dat dient aan de opbouw van maatschappij, cultuur, kunst, kerk etc. geïnspireerd van­uit de Bijbel, verbonden met het heden­daagse leven.

Als u specifieke creatieve ideeën hebt zet ze dan even voor ons op een stukje papier of op de e-mail en laat ons weten wat u voor in­­spi­­raties ge­kregen hebt. Ook uw aanmelding als vrijwilliger zien wij graag tegemoet.

U kunt zich aan­­­mel­den bij het Centraal secretariaat: Tel.: 06-556 27 670 of info.franciscusparochie@gmail.com.